Paulastii

Paulastii-toiminimen takaa löytyy innokas kotileipuri. Koulutukseltani olen ympäristötekniikan diplomi-insinööri, joka ei sinänsä ole mikään yllätys, sillä minulla on lapsesta saakka pitänyt olla jokin työkalu kädessä. Pienenä se oli ruuvimeisseli, jolla purin kaikki lelut osiin ja nykyään se on useimmiten sokerimassakaulin.

Leivonta ja sokerimassakoristeiden tekeminen on hyvää vastapainoa työlle ja arkiselle aherrukselle. Se on hetki täysin omaa aikaa, jolloin keskittyy vain siihen, mitä on tekemässä. Lähipiiri on saanut maistella leivonnaisiani jo useamman vuoden ja jotta toiminta olisi virallista, perustin toiminimen Paulastii.

Valmistan tilauksesta kotikeittiössä täytekakkuja, voileipäkakkuja, piirakoita ja muita leivonnaisia. Esillä oleva tuotevalikoima on vain suuntaa antava. Voit esittää toiveesi, jonka pyrin mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

Toiminta on ilmoitettu Kotkan ympäristöterveydenhuoltoon eli kotikeittiö on Kotkan elintarvikevalvonnan valvontakohde. Toimintaa varten on laadittu omavalvontasuunnitelma, jota noudatetaan. Hygieniaosaamisesta on todistuksena hygieniapassi.

Lähetä tilauskyselysi osoitteeseen pvulkko@gmail.com tai käytä sivuilla olevaa yhteydenottolomaketta.